Witaj na forum o Królu Lwie!
- Oj przestańcie! *Powiedziała z lekkim rozbawieniem w głosie.*
- Co! Ty chciałeś mnie urazić, Fire....* powiedział to donośnym tonem w głosie*
* Później usłyszał słowa Mani, trochę one były rozbawione i powiedział do Mani i jeszcze kierując się na lwiczkę*- Mania, chyba mi nie powiesz, że to jest dla ciebie śmieszne...* rzekł*
Spoiler:
![]()
- Mi nie dobiło Fire!...* lekko krzyknął na towarzysza i już chciał go zaatakować, ale powstrzymał się ostatnimi słowami Fire, które mu przypomniały się w głowie ... że ja nie chciałem cię urazić, później usiadł cały rozkojarzony i wtedy powiedział do towarzysza* - Fire ja przepraszam, nie wiem co się ze mną dzieje... ostatnio coś zbyt za często się denerwuję...* powiedział i opuścił głowę na dół*
Spoiler:
![]()
*Mania przyglądała się całej tej sytuacji. Niepewnie zapytała:*
- Już wszystko dobrze...?
- Ostatnio częściej się denerwuję....* powiedział i po chwili odpowiedział na pytanie Mani, trochę nie miłym tonem* - Tak, Mania teraz jest już wszystko dobrze.* po chwili powiedział* - Jeju, Mania przepraszam.... * poszedł jeszcze dalej i usiadł cały zgarbiony*
Spoiler:
![]()
- Nic się nie stało, nie przejmuj się. *Powiedziała i lekko uśmiechnęła się do lwa.*
- Mania, ja się tym nie przejmuję, tylko mam z tym problem...* powiedział to i przymknął oczy*
Spoiler:
![]()
- Może warto nad tym popracować? Rozluźnij się! *Powiedziała z uśmiechem, wstając.*
- Hm...*mruknął*- Może masz rację Mania, może było by nad tym popracować... Więc tak zrobię.* powiedział i próbował się rozluźnij, ale mu to się nie udawało*
Spoiler:
![]()
*Mania popatrzyła na Eragona. Lekko się uśmiechnęła. Podeszła do lwa i lekko go popchnęła.*
- Bawisz się?
- Czemu nie? Jak nie chcesz to nie musisz. *Powiedziała. I uśmiech lekko zniknął z jej mordki.*
- No mogę Mania z kimś się pobawić, zabawić, no...* odpowiedział i popatrzył kątem swojego oka na Manię*
Ostatnio edytowany przez Eragon905 (28 2014 17:28:01)
Spoiler:
![]()
- Kto ostatni w wodzie ten hiena! *Krzyknęła ze śmiechem i pobiegła w stronę morza.*
* Lew od razu zaczął biec z Manią w stronę Morza i od razu wskakuje do morza i uśmiechem na pysku*
Spoiler:
![]()